Meer dan 160 gratis online cursussen voor bibliotheekleden

Leden van de bibliotheek kunnen gratis en op elk moment online cursussen volgen. Er zijn meer dan 160 online cursussen te volgen op het gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling, taal en commerciële vaardigheden.

Een leven lang ontwikkelen

Het stimuleren van een leven lang ontwikkelen voor volwassenen is een belangrijke maatschappelijk taak van de bibliotheek in de aankomende jaren.

De aanbieders van de cursussen zijn Soofos en GoodHabitz. Je volgt de cursussen op de websites van de aanbieders.

Alle leden van de bibliotheek kunnen deze online cursussen gratis volgen, dus ook jeugdleden. Je volgt de cursussen zelfstandig, thuis en op ieder gewenst moment. Je mag zoveel cursussen volgen als je zelf wilt. Op bibliotheek.nl/cursussen staan alle cursussen en informatie.

 

Naar de online cursussen

 

Gratis cursussen voor iedereen

Ga aan de slag met onze online trainingen. Je hebt keus uit 28 cursussen, allemaal gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Verbeter je vaardigheden op het gebied van timemanagement, communicatie, productiviteit, digitale vaardigheden en talen. Of volg de cursus Digitale fotografie, Yoga, Mindfullness, Sporten en bewegen, Gezond eten of de korte cursus Geluk.

Veel mensen hebben het zwaar vanwege de coronacrisis. Misschien probeer je je werk zo goed mogelijk vanuit huis te doen. Of wellicht heb je juist geen werk en wil je je vaardigheden verbeteren om straks weer aan de slag te kunnen. En dan moet je ook je vaste sportles en veel andere ontspanning missen. Om je te ondersteunen in deze lastige tijd, kun je gebruikmaken van het gratis aanbod. Kies wat jou aanspreekt en volg de online trainingen, thuis en op de tijd die jij wilt. Vraag gratis toegang aan via de website van de KB.

De nationale bibliotheek KB en online opleider SkillsTown zijn deze samenwerking aangegaan om alle Nederlanders te helpen bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

 

Meld je hier aan